شیرینی بادام

نوشته شده توسط:غضنفر زارع | ۰ دیدگاه

شیرینی بادام 

 

طرز تهیه شیرینی خوشمزه,خوشمزه ترین شیرینی جهانعطرز تهیه ی شیرینی خوشمزه,طرز تهیه ی انواع شیرینی,طرز تهیه ی انواع شیرینی خوشمزه ,خوشمزه ترین شیرینی های جهان,طرز تهیه ی شیرینی خوشمزه,شیرینی,طرز تهیه ی شیرینی,طرز تهیه ی شیرینی خوشمزه و خوردنی,مواد لازم برای شیرینی توت,مواد لازم برای تهیه ی شیرینی,

●مــــواد لازم :
▪بادام پوست گرفته چرخ کرده :: نیم کیلو
▪خاکه قند :: نیم کیلو
▪گلاب :: تقریبا یک استکان
●طــــرز تهیه :
بادام و خاکه قند رامخلوط می کنیم گلاب را کم کم داخل بادام و قند می ریزیم بهم می زنیم تا مایه خمیر شود ولی زیاد شل نشود کافی است که خمیر چسبندگی پیدا کند و موقع فرم دادن متلاشی نشود بعد از مایه گلوله های کوچکی باندازه یک فندق برمیداریم و با دست بشکل توت درست می کنیم و در شکر میغلطانیم و یک خلال پسته به انتهای آن فرو می کنیم و درون ظرف دردار محفوظ نگاه میداریم ( این شیرینی رانباید مدت زیادی نگه داشت چون خشک می شود ) بادام توت اگر در یاس خوابانده شود بهتراست .

 

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...