کلم پلو شیرازی

نوشته شده توسط:غضنفر زارع | ۰ دیدگاه

کلم پلو شیرازی

 

کلم پلو شیرازی

 

 

 

 

مواد لازم:

 

 

برنج

1 کیلو

کلم خرد شده

1 کیلو

سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده

نیم کیلو

پیاز

2 عدد

روغن

به اندازه کافی

نمک

به اندازه کافی

فلفل

به اندازه کافی

آبلیمو

به اندازه کافی

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


مواد لازم جهت کوفته ریزه:

 

 

 

 

گوشت چرخ کرده
300 گرم
آرد نخود چی
4 قاشق غذا خوری
پیاز
1 عدد
روغن
به میزان کافی
نمکبه میزان کافی
فلفلبه میزان کافی
زردچوبهبه میزان کافی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه:

 


برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس‌میکنیم، کلم‌ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ‌میکنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه‌میکنیم.

 


سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خوب خرد‌میکنیم

 


برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه‌میجوشانیم، آبکش‌میکنیم، سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط‌میکنیم و در قابلمه‌میریزیم و دم‌میکنیم.

 

 

 

طرز تهیه کوفته ریزه:

 


پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده‌میکنیم. آرد نخودچی، نمک،فلفل و زرد چوبه را اضافه‌می کنیم و خوب ورز‌میدهیم.و آنها را به صورت کوفته ریزه در‌میآوریم و سرخ‌میکنیم.. پیاز را هم خرد و سرخ‌میکنیم.

 


کوفته‌ها را وسط پلو‌میگذاریم تا همراه پلو دم بکشد.وقتی پلو دم کشید آن را در دیس‌میکشیم و با پیاز سرخ شده تزیین‌میکنیم.

 


نکته1:برای اینکه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را که خرد‌میکنیم مقداری نمک به آن‌میزنیم، بعد سرخ‌میکنیم.

 

 

نکته2:می توانیم از کلم سر(قمری) یا کلم برگ استفاده کنیم.

 

 

 

 

 

 

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...