طرز تهیه چغور بغور(تو توه ای)

نوشته شده توسط:غضنفر زارع | ۰ دیدگاه

خوراک جغور بغور

 

مواد لازم : برای 6 الی 8 نفر

 

 

جگر1 عدد
دل2 عدد
قلوه2 عدد
جگر سفید1 عدد
آبلیمونصف استکان
پیاز4 عدد
زعفرانیک چهارم استکان
فلفلبه میزان کافی
نمکبه میزان کافی
جعفری خرد کردهنصف استکان

 

 

طرز تهیه :

 

 

پیاز را کاملاٌ ریز کنید . جگر ، دل ، قلوه و جگر سفید را خرد کنید و با آبلیمو ، فلفل ، نمک ، زعفران و پیاز رنده شده بگذارید دو سه ساعت بماند تا آبلیمو به خوردش برود . سپس آن را با پیاز ، خوب سرخ کنید و بگذارید با حرارت بسیار ملایم با بخار خودش بپزد . وقتی به روغن افتاد ، آبلیمو و جعفری خرد کرده و زعفران روی آن بدهید و هم بزنید . دور خوراک را با سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید .

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...