املت اسفناج

نوشته شده توسط:غضنفر زارع | ۰ دیدگاه

طرز تهیه املت اسفناج

مواد لازم:

 

 

تخم مرغ همزده

3 عدد

اسفناج

یک پیمانه

کره

یک قاشق غذاخوری

نمک

4/1 قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز یا پاپریکا

به مقدار لازم

 

 

 

طرز تهیه :

 

 

 اسفناج‌ها را حدود 18 دقیقه در آب نمک بجوشانید.

  سپس با فشار دست، آب اضافی آن‌ها را خارج کنید و بعد به صورت درشت خرد کنید.

 
اسفناج‌ها را با تخم‌مرغ‌ها مخلوط کنید و مخلوط را درون تابه بریزید و وقتی کمی سفت شد با یک قاشق به زیر وسط املت بزنید و بگذارید تخم‌مرغ‌ها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت یک‌دست بپزند.

 
   وقتی املت به رنگ طلایی تیره درآمد از قسمت لبه املت بگیرید وآن را به سمت مرکز تا کنید.

 

 املت را تا داغ است درون بشقاب بریزید و آن را میل کنید.

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...